Tuesday, June 25, 2013

Test Market

Herm.. Lama tak log masuk Planetromeo. Sekali masuk berduyun mesej aku terima. Maybe sebab aku tak update gambar latest? Hehe. Kadang-kadang malas jugak nak melayan. Dah tulis di status tu 'I do NOT entertain any SEX proposal' tapi dah memang jenis pekak buta huruf malas membaca apa yang aku tulis panjang lebar di description tu, still ajak jugak. Aku suka melayan orang macam ni, gunakan ayat sarcasm. Hehe.

Actually, aku tak ada any intention pun nak dicari dalam tu. Kalau ada yang sudi nak kawan it would be fine. Tapi selalunya yang jumpa dalam tu nak lebih-lebih. Rasa macam nak cekik pun ada.

Well, another story yang aku nak share malam ni. Few years back aku ada berkenalan dengan sorang brother ni, nama zazly. Aku nyaris dah couple dengan abg tu, tapi dia terlalu discreet, tak nak jumpa, tak nak beritahu latar belakang dia. Yang aku tau, dia umur dalam 30-an, dengar suara dalam fon memang romantis orangnya, suka buat kelakar. Dia kerja kerajaan, -blue collar position. Sebab tu maybe dia susah nak reveal siapa diri dia. Then, one day aku dah rasa bosan asik layan dia punya call & sms every single day but I didn't know who he is, aku buat keputusan untuk stop kenal dengan dia. Time goes by, even fb dia aku unfriend once I get to know yg dia ni main-main dengan aku selama ni n never get serious. Baru-baru ni dia muncul balik, tiba-tiba tiap hari 'poke' aku di fb. Layankan aje. Tengok sampai bila dia nak main game ni.
My BlackBerry's juiced by DiGi. How about yours?
http://m.digilive.my/bbplans

No comments: