Saturday, August 25, 2012

Tidakku Sangka!

Baru balik dari celebrate birthday dengan Mie. Ingatkan dia dah lupa. Dari pagi tunggu dia call, sampai lewat petang. Tiba-tiba dia ajak keluar dinner. Rupanya dia kerja hari ni. Dia bawak pergi shopping pakaian, sebagai hadiah hari jadi. Dia tak pandai pilih katanya. Apa pun, aku bersyukur. Dia masih ambil berat, dan sentiasa ambil berat. Biarlah dia sekadar abang dan kawan karib. Biarlah hubungan sekadar itu. Aku tak mohon lebih, cuma nak dia bersama aku seperti sekarang, sampai bila - bila.

No comments: