Monday, April 25, 2011

Jauh

Its been awhile aku tak contact dengan bff aku tu. Entah la, buat masa ni aku nak jauhkan diri daripada dia. Mungkin ini yang terbaik setakat ni. Semakin kerap aku bersemuka dengan dia, lagi kuat hati aku untuk dia. Aku tahu, aku dan tia tak akan berlaku sesuatu, kerana dia straight.

Tapi, aku rasa sunyi. Aku rasa tersisih. Entah lah, lagi difikirkan tentang dia, hati aku rasa sakit. Dia ada di depan mata tapi aku tak mampu meluahkan kata. Silap haribulan, persahabatan yang terjalin selama ni putus serta merta. Aku tak mahu itu berlaku. Aku tak ada teman serapat dia disamping aku kesusahan.

S...... I'd be there for u if u need me. I don't even care if u can't be here for me if I need U. As long as my heard still for u, I'll be there for U!

No comments: