Friday, February 27, 2009

Antara Straight dan Gay

Aku masih terfikir - fikir.. bagaimana caranya untuk mengenalpasti seseorang itu adalah straight atau tidak? Sejak aku bekerja sebagai Sales Marketing ni, bermacam - macam jenis orang aku jumpa. Yang paling melucukan, ade la bapok lalu depan kaunter aku, bertudung lagi. Alahai sopannye die...

Apa yang aku nak ceritakan di sini, korang tahu ke macam mana nak identify sama ada seseorang tu straight atau bengkok? Even aku sendiri pun orang tak tahu yang aku ni gay. Banyak yang aku dengar dari orang ramai, rata - rata mengatakan si lembut itu semestinya tidak straight. Bagi aku, ianya satu fakta yang salah. Aku juga gay (bottom), tapi aku bukanlah lembut. Mungkin aku dipengaruhi dengan persekitaran dan latar belakang aku, dimana semua kawan aku adalah straight. Pendapat anda?

No comments: