Saturday, October 25, 2008

10 Perasaan Yang Sedang Aku Alami...

1.Selalu teringat kat dia smpai terbawak2 dalam mimpi.
2.Selalu makan rasa x kenyang...Sebab juz nak tgk die ada kat sisi.
3.Aku selalu rasa gelisah kalau sehari x nmpak dia n rasa mcam nak mati kalau dia berjauhan dengan Aku.
4.Aku sanggup berbuat apa saja utk dia...Even terjun bangunan pown.
5.Aku sanggup call/sms die walaupun dia dia tu tak cintakan aku.
6.Aku slalu sebut name die kat kawan2 yg lain, even waktu tido pun slalu sebut name dia.
7.Bila xder die dpn mata,asek2 tatap pic dia je...Macam la xder kerje lain huhuhu.
8.Aku ingt semua pasal dia...About his birth date,makanan kegemaran dia,alamat dia...Ape2 je la...
9.U rasa nak kawin atau nak hidup dgn dia slama2nya...Even benda tu tak mungkin berlaku.
10.Aku x tertarik dgn orang lain,sbb aku mmg dh angau dgn yg seorang ni.

Tapi... kadang - kadang aku rasa perasaan ni :

1. Dada aku rasa sakit bila aku lepak dengan dia dan kawan - kawan yang lain tapi dia buat tak perasan aku disitu.
2. Aku rasa sakit sangat bila dia tengah bergayut (hp) dgn awek dia even aku tau yang dia memang cintakan minah tu n dia tak tahu pun perasaan aku terhadap dia.
3. Bila dia bukak friendster, selalunya dengan aku.. so selalunya aku yang taip n ayatkan awek2 lain untuk dia.. sakit hati ni, tapi kadang2 aku ingatkan diri aku, yang kita harus berkorban untuk orang yang kita sayang.....

2 comments:

syahrir said...

aku faham perasaan ko ini.aku pernah mengalaminya dan lelaki itu sudah jd milikku skrg walaupn aku tdk dpt memilikinya 100% krn terpaksa berkongsi dgn istrinya. bagi aku xsalah ko berkorban utk dia tp haruslah berpada pada.its normal ko tringt kat dia sampai berimpikn dia.teruskan kasih sayang ko pdnya.i'Allah hati dia akn terbuka utk ko.walaupn xsepenuhnya bersyukurlah apa yg ada.aslkan dia sygkn ko walaupun sekelumit cuma.itu takdir...

misterTAJ? said...

hey man... i feel u... really... the pain of love... and living in the dream that somehow hard to grasp...
keep rockin..